Οι Υπηρεσίες μας

Facebook

Το προφίλ μας Εκτύπωση E-mail

O υπεργολάβος  επιχρισμάτων  ΜΥΡΙΣΙΩΤΗΣ ΚΩΝ. ΛΑΖΑΡΟΣ συνεχίζει  μια  πολύχρονη  παράδοση στον  χώρο  της οικοδομής  που  ξεκινάει  το  1960  όπου  ο  πατέρας  Μυρισιώτης  Κων/νος  δραστηροποιήθηκε  στην  Αθήνα  και  γενικότερα  στον  Ν. Αττικής.

Στην πολύχρονη εμπειρία στους παραδοσιακούς σοβάδες (κατασκευή νεοκλασικών προσόψεων, εκκλησιών, πολυτελών κατοικιών) έρχεται να προστεθεί η τεχνογνωσία στους σύγχρονους σοβάδες (ακρυλικούς σοβάδες, ρητινούχους σοβάδες, θερμομονωτικούς σοβάδες, σοβάδες μιας στρώσης, έγχρωμους σοβάδες).

Ένα από τα κύρια προσόντα μας για τα οποία φημιζόμαστε είναι οι διακοσμητικοί σοβάδες και τεχνοτροπίες. Νεοκλασικές κορνίζες, τραβηχτές κορνίζες, αγκωνάρια, κιονόκρανα, νεροσταλάκτες, σκαλιστές σκοτίες προσαρμόζονται στο κτίριo σας ανάλογα με το γούστο σας και τις δυνατότητες της πρόσοψης.

Εάν επιθυμείτε να δώσετε αντίθεση και διχρωμία στο κτίριο σας θα το επιτύχετε με τεχνοτροπία παραδοσιακού τύπου (αρτιφισέλ) ή τεχνοτροπία έτοιμου ακρυλικού σοβά .

Για όσους χτίζετε σε περιοχές με παγωνιές , υγρασίες ή παραλιακά μέρη υπάρχουν σιλικονούχοι ή ακρυλικοί σοβάδες για απόλυτη προστασία του κτιρίου σας στους οποίους μπορείτε να προσθέσετε και το χρώμα της αρεσκείας σας (ύστερα από δειγματοληψία). Τοιχοποιίες που δεν έχουν μονωθεί κατάλληλα καλύπτονται από ειδικούς θερμομονωτικούς σοβάδες.

Επίσης, τα τελευταία 10 χρόνια, με απόλυτη  επιτυχία  έχουμε ειδικευτεί σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης συνεργαζόμενοι με όλες τις εταιρίες του  κλάδου. Ακολουθούμε πιστά το πρωτόκολλο στην κατασκευή της εξωτερικής θερμομόνωσης χωρίς να αφήνουμε θερμογέφυρες. Αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες που μας παρέχονται στην αρχιτεκτονική των κτιρίων όπως δημιουργία διακοσμητικών κορνιζών, σκοτιών, τεχνοτροπιών.

Είμαστε διαθέσιμοι για κάθε είδους μερεμέτια και ανακαινίσεις (όπως χτισίματα, τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, φρεσκαρίσματα) καθώς και για ενοικίαση σκαλωσιών.Βέβαια, η συνταγή της επιτυχίας μας δεν οφείλεται μόνο στην σωστή εφαρμογή των παραπάνω αλλά και στην συνέπεια μας , την σωστή συνεργασία και συνεννόηση και στις λογικές τιμές.

 

Έργα 2020