Οι Υπηρεσίες μας

Facebook

Το προφίλ μας Εκτύπωση E-mail

Εάν επιθυμείτε να δώσετε αντίθεση και διχρωμία στο κτίριο σας θα το επιτύχετε με τεχνοτροπία παραδοσιακού τύπου (αρτιφισέλ) ή τεχνοτροπία έτοιμου ακρυλικού σοβά .

Για όσους χτίζετε σε περιοχές με παγωνιές , υγρασίες ή παραλιακά μέρη υπάρχουν σιλικονούχοι ή ακρυλικοί σοβάδες για απόλυτη προστασία του κτιρίου σας στους οποίους μπορείτε να προσθέσετε και το χρώμα της αρεσκείας σας (ύστερα από δειγματοληψία). Τοιχοποιίες που δεν έχουν μονωθεί κατάλληλα καλύπτονται από ειδικούς θερμομονωτικούς σοβάδες.

Επίσης, τα τελευταία 10 χρόνια, με απόλυτη  επιτυχία  έχουμε ειδικευτεί σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης συνεργαζόμενοι με όλες τις εταιρίες του  κλάδου. Ακολουθούμε πιστά το πρωτόκολλο στην κατασκευή της εξωτερικής θερμομόνωσης χωρίς να αφήνουμε θερμογέφυρες. Αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες που μας παρέχονται στην αρχιτεκτονική των κτιρίων όπως δημιουργία διακοσμητικών κορνιζών, σκοτιών, τεχνοτροπιών.

Είμαστε διαθέσιμοι για κάθε είδους μερεμέτια και ανακαινίσεις (όπως χτισίματα, τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, φρεσκαρίσματα) καθώς και για ενοικίαση σκαλωσιών.Βέβαια, η συνταγή της επιτυχίας μας δεν οφείλεται μόνο στην σωστή εφαρμογή των παραπάνω αλλά και στην συνέπεια μας , την σωστή συνεργασία και συνεννόηση και στις λογικές τιμές.

 

Έργα 2023